top of page

BETAALOPTIES 
&
LEASE PLANNEN

Bij Wamee Tech is het onze missie om topkwaliteit beautycare apparatuur toegankelijk te maken voor elke beautycare professional. Of je nu net begint of al jaren in de branche actief bent, wij bieden op maat gemaakte betaal- en leaseopties die passen bij jouw situatie. Dankzij samenwerkingen met diverse gerenommeerde financieringspartners, garanderen we dat je de beste financieringsoplossing voor jouw behoeften vindt.

ONZE MISSIE

Kopie van Blue Black Modern Tips Build Business Blog Banner (800 x 280 px) (1920 x 1080 px

DIRECTE KOOP

Beste deal

Gratis cursus/training

Geen administratie- of transportkosten

Bij directe koop betaalt u het apparaat via pin, overboeking of contant. Een aanbetaling is vereist bij het plaatsen van de bestelling, en het restant bij levering van de apparatuur. Klanten die voor deze optie kiezen, genieten van extra voordelen zoals gratis cursus/training en geen administratie- of transportkosten.

Bij Financial Lease betaalt u maandelijks af bij een van onze financieringspartners, zonder aanbetaling. U bent economisch volledig eigenaar van de apparatuur en kunt altijd vervroegd aflossen.

FINANCIAL LEASE

Zeer lage maandelijkse kosten

Géén aanbetaling vereist

Volledig economisch eigendom

HUURKOOP

Zonder tussenkomst van de bank

Rentevrije aflossing

Ook voor starters

Bij huurkoop betaalt u maandelijks af zonder tussenkomst van een externe bank of financieringsinstantie. Een aanbetaling is vereist, en het restant kan in maximaal 24 maanden intern worden afbetaald zonder rente. Dit is een uitstekende optie voor startende ondernemers.

Bij Full Operational Lease zijn wij de economische en juridische eigenaar van het apparaat. U betaalt een vast bedrag per maand voor het gebruik van de apparatuur, inclusief onderhoud en reparatie. FOL is altijd over te sluiten naar directe koop of Financial Lease.

FULL OPERATIONAL LEASE

Flexibele voorwaarden

Korte looptijd mogelijk

Altijd over te sluiten naar koop

Bent u klaar om uw beautycare bedrijf te transformeren met topkwaliteit apparatuur? Neem dan nu contact met ons op en ontdek de beste betaaloptie of leaseplan voor uw bedrijf. Wij staan klaar om u te helpen slagen!

meer info - betaal en lease plan

Grote Markt 6

2500, LIER

  • Instagram
  • Youtube
  • TikTok
  • Facebook
bottom of page