top of page

TRAINING 
&
SERVICE

training en service

Investeren in Wamee Tech's eersteklas beautycare apparatuur is slechts het begin van je reis naar zakelijk succes. Het volledig benutten van deze apparatuur vereist deskundige training en begeleiding. Daarom zetten wij ons in om je te voorzien van hoogwaardige trainingen, verzorgd door onze ervaren huidtherapeuten. 

Met onze 24/7 technische ondersteuning staan we altijd klaar om je te helpen, of het nu gaat om routinevragen of dringende reparaties.

TRAINING

Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte trainingen.

Training en nazorg door ervaren huidtherapeuten en paramedici.

Certificaat van deelname na succesvolle afronding van de training.

Bij Wamee Tech begrijpen we dat het bezitten van hoogwaardige beautycare apparatuur slechts het begin is. Om het maximale uit uw investering te halen, bieden we op maat gemaakte professionele trainingen aan voor al onze apparatuur. Onze trainingen worden individueel gegeven, zodat u de volledige aandacht krijgt die u verdient. Onze ervaren huidtherapeuten en paramedici zorgen ervoor dat u de training op het hoogste niveau ontvangt, met nazorg om ervoor te zorgen dat u altijd op ons kunt terugvallen voor vragen of hulp bij complicaties tijdens behandelingen.

 

De trainingen bestaan uit zowel theorie als praktijk, en we garanderen dat u vol vertrouwen en competentie met onze apparatuur kunt werken. Na succesvolle afronding van de training ontvangt u een certificaat van deelname.

SERVICE

24/7 bereikbaarheid voor vragen of consultatie

Snelle oplossing binnen 24 uur bij storingen of reparaties

Optie voor reparatie op locatie of tijdelijke vervanging met een leenapparaat

Bij Wamee Tech streven we ernaar om onze klanten de beste service te bieden. Wanneer u een van onze apparaten aanschaft, kunt u rekenen op onze toewijding aan topniveau service. We zijn dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 23.59 uur voor vragen of consultatie met betrekking tot het gebruik van onze apparatuur. In geval van storingen garanderen we dat we binnen 24 uur een oplossing bieden, zodat u uw behandelingen kunt voortzetten. Of het nu gaat om een reparatie op locatie of het tijdelijk vervangen van uw apparaat met een leenapparaat, wij staan voor u klaar. Wij ontzorgen u, zonder gedoe.

Bent u klaar om uw beautycare praktijk naar een hoger niveau te tillen? Neem dan nu contact met ons op en ontdek hoe onze trainingen en service u kunnen helpen uw doelen te bereiken. Wij zijn hier om u te ondersteunen op uw weg naar succes!

Meer info training en service

Grote Markt 6

2500, LIER

  • Instagram
  • Youtube
  • TikTok
  • Facebook
bottom of page