top of page

DIENSTEN

BETAALOPTIES 

&

LEASE PLANNEN

Bij Wamee Tech is het onze missie om topkwaliteit beautycare apparatuur toegankelijk te maken voor elke beautycare professional. Of je nu net begint of al jaren in de branche actief bent, wij bieden op maat gemaakte betaal- en leaseopties die passen bij jouw situatie. Dankzij samenwerkingen met diverse gerenommeerde financieringspartners, garanderen we dat je de beste financieringsoplossing voor jouw behoeften vindt.

training en service

Investeer in topkwaliteit beautycare apparatuur en profiteer van onze deskundige trainingen en 24/7 technische ondersteuning.

Kopie van Blue Black Modern Tips Build Business Blog Banner (800 x 280 px) (1920 x 1080 px

Droom je van het upgraden van je salon met onze geavanceerde apparatuur? Wamee Tech staat voor je klaar met het ideale betaalplan!

TRAINING

SERVICE

Investeren in Wamee Tech's eersteklas beautycare apparatuur is slechts het begin van je reis naar zakelijk succes. Het volledig benutten van deze apparatuur vereist deskundige training en begeleiding. Daarom zetten wij ons in om je te voorzien van hoogwaardige trainingen, verzorgd door onze ervaren huidtherapeuten. Met onze 24/7 technische ondersteuning staan we altijd klaar om je te helpen, of het nu gaat om routinevragen of dringende reparaties.

bottom of page