top of page

EMS Pro TECH

Met EMS PRO TECH biedt u uw klanten een revolutionaire oplossing voor lichaamsvorming en spierstimulatie. De voordelen zijn:

 

  • Snelle spieropbouw en effectieve vetverbranding door HIFEM-technologie.

  • Supra maximale spiercontracties voor optimale resultaten.

  • Instelbare intensiteitsniveaus en voorgeprogrammeerde programma's voor gepersonaliseerde behandelingen.

  • Geschikt voor alle lichaamstypes en fitnessniveaus.

  • Een waardevolle aanvulling op uw diensten, waarmee u uw klanten helpt hun gewenste lichaamsvorm te bereiken.

 

Investeer in de schoonheid en gezondheid van uw klanten met EMS PRO TECH.

EMS PRO TECH is een revolutionair apparaat dat de kracht van High Intensity Focused Electro-Magnetic (HIFEM) technologie combineert met geavanceerde spierstimulatie om een ongeëvenaarde lichaamsvormende ervaring te bieden. Dit apparaat is speciaal ontworpen om de spieren te versterken, vet te verminderen en de huid te verstevigen, waardoor het de perfecte oplossing is voor iedereen die streeft naar een strakker en meer gedefinieerd lichaam.

Met EMS PRO TECH kunt u genieten van de voordelen van supra maximale spiercontracties, die onmogelijk te bereiken zijn door traditionele oefeningen in de sportschool. Deze krachtige contracties stimuleren de spieren op een manier die resulteert in een snellere opbouw van spiermassa en een effectievere verbranding van vet. Het resultaat is een strakker, steviger en meer gedefinieerd lichaam in minder tijd.

Het apparaat is eenvoudig te gebruiken en biedt verschillende instelbare intensiteitsniveaus en voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's, waardoor het geschikt is voor zowel beginners als gevorderden. Het draagbare ontwerp en de eenvoudige oplaadbaarheid maken het gemakkelijk om het apparaat overal mee naartoe te nemen en te gebruiken wanneer het u uitkomt.

Investeer in uw schoonheid en gezondheid met EMS PRO TECH en ervaar de kracht van geavanceerde technologie in de palm van uw hand. Bereik uw gewenste lichaamsvorm en voel u zelfverzekerder dan ooit tevoren.

WIL JE MEER INFORMATIE, EEN OFFERTE OF EEN AFSPRAAK INPLANNEN?

Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Naam*

E-mailadres*

Telefoon*

Bericht

Ik wil*

Product

bottom of page